Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 21-27 Mayıs tarihlerinin Türk Mutfağı Haftası olarak kutlandığını belirterek yaptığı açıklamada, “Gastronomi turizmi, konaklama turizmine göre yüzde 40 daha fazla katma değer sağlar. Türkiye’ye gastronomi deneyimi için gelen turistlerin harcamaları ise sadece konaklama amaçlı gelenlerin harcamalarından yüzde 50 daha fazladır” ifadelerini kullandı.
Related Posts
Martı özgürlüğe uçtu
- Hayati Karagöz
- 27 Kasım 2024
- 1 min
- 0
İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 14. Hukuk Dairesi (İstinaf Mahkemesi) Martı lehine karar verdi. Martı ve…
Şişecam’ın rekor tahvil ihracına 3 kategoride ödül
- Hayati Karagöz
- 26 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Şişecam, bu yıl gerçekleştirdiği ve toplamda 1,5 milyar dolara ulaşan tahvil ihracı ile Global Banking…
İktidar satıyor işçi sahip çıkıyor
- Hayati Karagöz
- 26 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Firmalar Çayırhan Termik Santrali ve maden sahasını almak için sıraya girdi, işçiler kendini yer altına…